Thursday, August 23, 2012

Heren Kapsels


Heren Kapsels 

In het verleden, werden vrouwen gezien als de personen die geobsedeerd over hun uiterlijk. Echter, de tijden zijn zeker veranderd en deze dagen heren hebben toegetreden tot de gelederen van vrouwen die geïnteresseerd zijn om ervoor te zorgen dat ze zijn altijd op zoek hun best te allen tijde. Het internet is geladen met verschillende beelden van enkele van de meest populair mens hairstyles.

Korte heren kapsel.


Hoe Kies de juiste kapsel

Echter, als het gaat om plukken uit een stijl die bij u past, dit besluit zal alle worden gebaseerd op uw persoonlijke perspectief. Vergeet niet, dat uiterlijk is een vreemd ding. Er zijn een aantal dingen die fatsoenlijk op sommige mensen, kijken kunnen terwijl anderen mei niet zitten kundig voor sieren de exacte dezelfde stijlen als anderen.

Voordat plukken uit een kapsel voor jezelf, is het belangrijk om te overwegen een paar dingen over uw unieke uitstraling. U zal moeten kunnen om te meten wat voor soort stijl past bij uw persoonlijke stijl. Terwijl sommige mensen verkiezen te korter haar dragen, zijn er andere heren die ervoor kiezen om te dragen hun haar in een langere stijl.

Maar, worden zich ervan bewust dat als je gaat om te houden van uw haar op een lange lengte er een heleboel dingen die je moet doen om ervoor te zorgen zijn dat het gezonde en levendige blijft. Frequente wasbeurten, garneersels en trips naar uw lokale kapper zal helpen u uw lange sloten handhaven als u besluit om hen te houden op een tamelijk langere lengte in tegenstelling tot andere populaire mannelijke kapsels.

Als u niet zeker weet wat voor soort kapsel zal u het best bevallen, kunt u virtuele kapsels makeover.

Virtuele kapsels Makeover

Vervagen kapsel
Een van de meest populaire korte stijlen die heren adore gewoon uitbeelden wordt aangeduid als een kapsel vervagen. De term fade verwijst naar de vermenging en taps toelopende van korte lengtes van haar naar langere lengtes van haar. Vervaagt kunnen worden gedaan op een man die langer haar heeft, of op een man die heeft korter haar.

In het verleden, zou de meeste Afrikaanse Amerikaanse heren kiezen om te versieren hun haar in een korte vervagen stijl. Deze dagen, heeft RAS stapte uit de afbeelding als het gaat om dit kapsel, en heren van alle verschillende nationaliteiten zijn aanneming van dit kapsel als hun favoriete manier om te versieren hun manen.

Ivy League kapsel
Een kapsel, meestal aangeduid als de Ivy League is ook uitgegroeid tot een zeer populaire kapsel voor heren om te kiezen om te versieren. Het ding dat deze bepaalde stijl uniek maakt is het feit dat een man kan krijgen een korte lengte van haar langs de zijkanten en terug gedeelte van hun hoofd. Het bovenste gedeelte van hun hoofd bevat een enorme hoeveelheid haar of niet.

Stekelige pony
De sectie bang van een mannelijke hoofd zal echter een beetje langere haren dan de rest van hun manen. In het algemeen, heren die ervoor kiezen om te versieren dit bepaalde type van kapsel zullen kiezen om hun gebied bang met een opwaartse beweging zoals faux-hawk kapsel, spike door één of ander type mousse of gel met hun manen op zijn plaats houden.


David Bekham kapsel.
Er zijn zo veel verschillende populair mens hairstyles dat heren kiezen uit deze dagen, kunnen zoals u de foto's hieronder zien kunt. Zoals tijd vooruitgang blijft, zijn er veel meer heren die beginnen om bericht van hun persoonlijke verschijning aan de exacte hetzelfde kaliber dat vrouwen jarenlang hebben gedaan te nemen. Om te zien meer kapsels, kunt u CoolMensHair.com de mens kapsels Galerie bezoeken.

1 comments:

  1. Mooie website, ik heb ook een website over de HTC One X. Klik hier om er naartoe te gaan.

    ReplyDelete