Thursday, August 23, 2012

Heren kapsels 2013

Heren kapsels 2013



Kapsel dat is het meest populair in het afgelopen jaar of twee is een nep Falcon (faux hawk) of fohawk haar. Deze nieuwe versie van de populaire Mohawk kapsel van 1980 bevatten geen scherpe kant bezuinigingen van haar. Weinig eenvoudige snijden op de zijkanten om de rug en een beetje meer haren op het hoofd leuren om het uiterlijk van valse haar, die gemakkelijk kan worden gemanipuleerd, met een beetje gel of wax. Alleen pagina terug de zijkanten soepel, versoepeling van de top-tot-punt en conische gedaan!

Het tweede aspect van de haar mens faux hawk is gemakkelijk te verbergen, in normale dagelijkse werk. Het kan eenvoudig worden gekamd terug om het wild uiterlijk, en niemand is de wijzer dan wanneer we naar huis gaan met een beetje wild side! Mist van water toevoegen aan deze stijl van haar en kam met de borstel of kam en gaan!

De faux hawk kapsel kan zelfs worden gedaan zonder te snijden van de haren op de zijkanten van het hoofd, enkel eenvoudige restyling. Het is geweldig voor het individu dat zich zorgen maakt over te gaan met de ware mohawk, en wil om te proberen een nieuwe look.

Deze 2013 faux hawk kapsel is ideaal voor mensen die bezorgd over de juiste koers, Mohawk zijn, en ik wil proberen de nieuwe indeling. Het is goedkoper en probeer opnieuw omdat het de kwestie van stijl. Geen nood voor kopzorg zowat te wachten voor de groei van haar als je haat, niet gemaakt van geluk, en geen behoefte om te gebruik de hele tijd.

Emo kapsel voor heren zoals korte lange en cool emo stijlen

Emo kapsels voor heren zijn steeds populairder met de dag vanwege zijn knappe apearence. Er zijn diverse en verschillende kapsels zijn beschikbaar op Internet waaruit u selecteren kunt, die past bij uw persoonlijkheid, waarin de meest populaire Emo kapsels is voor heren is het meest bekende kapsels nu een dagen.De emo kapsels een artistieke expressie geeft vanwege zijn mooie uiterlijk.

Een andere emo kapsels voor heren is de korte emo kapsel die korte in de rug, lang vanaf de voorkant. Deze stijl bestaat meestal van korte haren met zeer lange, dikke rug bezuinigingen. Het terug haar klap naar de kant en vallen tot de neus. Vele malen mensen houdt de pony in een grijze kleur en rest van het haar is zwart gehouden.Maar ik hou van de meeste de zwarte haren allemaal voorbij met dit kapsel.

In het volgende voorbeeld van emo stijlen zoals emo kapsels voor heren 2013, cool emo kapsels voor heren, punk, korte, middellange, lengte, lang die beschikbaar zijn in deze sectie.Hebben een kijkt op de foto hieronder gegeven.

Wij hebben sommige meest recente en populaire emo kapsels voor heren balg die worden bijeengezocht uit breed scala aan stijlen over de hele wereld voor heren. hebben een blik balg.

0 comments:

Post a Comment